Doğru müzik eğitimi çocuğun yaratıcılığını geliştirmenin yanı sıra iç disiplinini arttırır; zihinsel ve duygusal gelişimini olumlu yönde etkiler. Müzik bölümüne her yaş ve seviyedeki öğrenciler ön değerlendirme (müzikal yetenek-işitme) ile kabul edilir.

Bateri derslerimiz, branşlarında deneyimli eğitmenler tarafından ve bire bir ders şeklinde verilmektedir. Bateri eğitimlerimizde uluslararası kabul görmüş bilimsel metodlar ve programlardan faydalanılmaktadır. Amacımız öğrencinin yetenekleri doğrultusunda müzikalitesini geliştirerek onun yaratıcılığını kuvvetlendirmek, sanat zevkini doruğa çıkartmaktır.

Okulumuzda kısa zamanda popüler şarkılar çaldırmak kolaycılığına kaçılmadan, doğru tutuş, doğru teknik ve çok seslilik üzerine dayalı bir eğitim verilmesi prensip olarak kabul edilmiş ve kurulduğu günden bugüne bu konuda taviz verilmemiştir.

Bateri dersleri öğrencilerin yaşına, seviyesine ve bireysel ihtiyaçlarına göre düzenlenmekte, başlangıçta notasyon ve bilek çalışmaları yapılmakta, daha sonra stüdyo ortamında gerçek bateri ile çalışmalara devam edilmektedir.

BİR ANI BIRAKIN...